Vabilo na tiskovno konferenco ob zaključku projekta "Več Evrope - več Slovenije"

Ministrstvo RS za zunanje zadeve, Predstavništvo Evropske komisije v Republiki Sloveniji in Urad Vlade RS za komuniciranje ter konzorcij Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS), Inštituta za elektronsko participacijo (INePA), Studia 12 in Skupnosti privatnih zavodov (SKUP) vabijo na tiskovno konferenco ob zaključku projekta»Več Evrope – več Slovenije«, ki bo v ponedeljek, 30. junija 2014, ob 13. uri v veliki sejni sobi Ministrstva za zunanje zadeve, Prešernova cesta 25, Ljubljana.

Na tiskovni konferenci bodo ključne dosežke projekta »Več Evrope - več Slovenije«, ki je v okviru serije posvetov in spletnih razprav spodbujal vključevanje javnosti v pripravo stališč Slovenije glede ključnih vprašanj Evropske unije, predstavili:

Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve
Nataša Goršek Mencin, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji
Boštjan Lajovic, direktor Urada vlade za komuniciranje
Goran Forbici, direktor Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij
• in Simon Delakorda, direktor Inštituta za elektronsko participacijo.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer smo tudi dosegljivi za dodatne informacije.

Vljudno vabljeni!

Ta spletna stran omogoča uporabo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje. Prosimo sprejmite piškotke za nemoteno delovanje strani.

Preberi več o upravljanju s piškotki

Sprejmem piškotke