Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO

I.
Lastnik spletne strani in spletne domene »eu-si.info« « (v nadaljnjem besedilu: spletna stran) je Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, Povšetova 37, 1000 Ljubljana (v nadaljnjem besedilu: CNVOS). Spletna stran deluje v okviru projekta »Več Evrope - več Slovenije«, katerega financer in naročnik je Urad Vlade Republike Slovenije za komuniciranje, Gregorčičeva ulica 25, 1000 Ljubljana (v nadaljnjem besedilu: UKOM).

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da soglaša s tem obvestilom in pravili. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s tremi pravili vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

II.
Obvestila, prispevki in druga besedila, objavljena na spletni strani so nastala z najboljšim namenom ponuditi celovite informacije o javnih dogodkih v okviru projekta »Več Evrope - več Slovenije«.

Z vzdrževanjem vsebin spletne strani bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar UKOM in CNVOS ne prevzemata nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi uporabniku spletne strani nastala zaradi uporabe objavljenih informacij ali vsebin.

CNVOS si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemata odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ne moremo vplivati in ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.


III.
Javni dogodki v sklopu projekta »Več Evrope - več Slovenije« se lahko zvočno in/ali slikovno snemajo.

Vsak posameznik lahko od CNVOS zahteva, da umakne na spletni strani objavljeni posnetek iz javnega dogodka v delu, kjer je sam na posnetku. CNVOS bo takšen posnetek po prejemu pisne zahteve posameznika nemudoma umaknil iz spletne strani, ne odgovarja pa za objavo posnetkov na drugih strežnikih, kjer jih objavijo druge osebe.

Posamezniki lahko zahtevo za umik posnetka iz spletne strani ali druga vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov naslovijo na CNVOS; kontaktna oseba je Tina Michieli: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


IV.
Imetnik materialnih avtorskih pravic nad vsebinami na spletni strani ter nad posnetki javnih dogodkov je CNVOS. Določeni drugi grafični elementi pripadajo »Avdiovizualnem portalu EU«, ki se nahaja na naslovu: http://ec.europa.eu/avservices/

V kolikor ni drugače določeno je besedila in posnetke javnih dogodkov, ne pa tudi ostalih grafičnih elementov spletne strani, dovoljeno prosto reproducirati in distribuirati v elektronski obliki ali dajati na voljo javnosti izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja ali predeluje in z navedbo avtorstva in vira v obliki »Vir: www.eu-si.info«.

Radijske oddaje

val 202 small

Vabimo vas k poslušanju radijskih oddaj, ki jih medijski partner projekta Valu 202 pripravlja po zaključenih razpravah:

- Več Evrope ali več Evropske unije?

Socialna država. Jo moderniziramo ali ukinjamo?

- Čas je za pametno rast

- Zelena luč za zeleno gospodarstvo

- Evropska renesansa 2.0

Spletne razprave

Vabljeni k posredovanju mnenj, predlogov in komentarjev za spletno razpravo Evropska energetska politika: ključni dejavnik samozadostne in nizkoogljične evropske družbe na tej povezavi do 25. junija.

Energetika-EU-razprava-splet

Ta spletna stran omogoča uporabo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje. Prosimo sprejmite piškotke za nemoteno delovanje strani.

Preberi več o upravljanju s piškotki

Sprejmem piškotke